Inget jobb i sikte


skrivet den 27 feb av blogger, klockan:13:18

Tänkte uppdatera er om min situation angående jobbsökandet. För tillfället ser det inte särskilt ljust ut, jag har sökt i princip allt, jobb som jag både är över och underkvalificerad för. Jag har nu börjat gå hos en jobbcoach som ska hjälpa mig att sätta ihop ett väl fungerande CV, personligt brev och coach mig genom hela processen. Det verkar helt okej.

För er som undrar så har jag sökt jobb inom områderna IT, ekonomi, transport, service, kundtjänst, lager, butik och web. Inget napp än så länge i alla fall men hoppas på att det ska bli förändring på det nu när jag får en jobbcoach. För det mesta använder jag datorn som verktyg för att söka olika jobb genom att maila men har förstått att det i många fall är bättra att ringa in och tjata. Det kan till och med vara positivt att dyka upp och presentera sig i egen hög person.

 Nu har jag inte tid att skriva mer för nu måste jag fixa till mitt CV så det blir korrekt och sedan fixa ett säljande personligt brev. HEJSVEJS


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt